Followers

Tuesday, April 14, 2015

STRESS

Assalamualikum and hye hye hye to uols,

Biasalaaa. Bila jumpa blog jer nak cita pasal stress. Bila jumpa jer nak stress. Aku bukan apa. Aku lately mmg sangat stress. Aku sendiri tak dapat nak kawal emosi aku. Selalu jer serabut pikir itu ini. Sekarang nie aku rasa macam dia marah aku pulak. Kenapa la dia? Sebab pagi tadi ke? Oke. Aku mintak maaf sangat-sangat sebab aku tahu aku salah. Nie laa salah satu sebab kenapa aku tak suka group work. Aku tak suka presentation. Aku tak suka semua laa. Kadang2 rasa macam nak keluar jer dari u nie. bagi semangat kat orang beriya padahal aku sendiri tak kuat pun sebenarnyaa. Aku tak kuat nak hadap semua orang. Tak tahu laa. Aku rasa macam sekali lagi aku rasa nak menangis. Memamng tak terkawal sangat perasaan aku sekarang nie. Serabut jer. Aku dah penat taw nak hadap semua benda nie. Seriously. Nak kena jaga hati orang, nak kena pikir pasal orang lain punya perasaan. Kadang-kadang aku rasa aku lagi suka nak bersendirian daripada hidup macam nie. Level confident aku dekat diri aku sendiri pun low skrg nie. Mood swing. Memang mood swing sangat. Ya Allah. Stressssssnyaaa. Malu pun memang jangan kata laaa. HAIHHHHHH
Starry Sun