Followers

Monday, January 6, 2014

THIS KIND OF FEELING

Assalamualaikum and hye hye hye to uols..

Suddenly mood swing aku dah datang. Time-time nak masuk belajar balik nie laa perasaan sedih yang ala-ala kononnya frust putus cinta nie nak datang. Tak tahulah kenapa suddenly ter "thinking" plak kat dia. Sedih sangat mengenangkan hubungan kami yang dah tak macam dulu lagi. Semua salah aku. Kalau aku tak mulakan dulu menunjuk seolah-olah aku ada perasaan kat dia benda nie takkan jadi susah. Mungkin sebab mimpi semalam yang buat aku teringat kat dia. Sebab tue la orang katakan. Once you have feeling towards your best friend friendship will ends. Same goes to me. Aku cuba gak kenkadang tegur dia. But at last aku yang makan hati and malu sendiri. So for safety aku lebih rela tak mulakan dulu daripada aku menyesal sebab mulakan dulu. I really hope that everything gonna be okey one fine day. Really hope that we can be best friend once again.
Starry Sun