Followers

Wednesday, November 13, 2013

WE MEET AGAIN :)

Assalamualaikum and hye hye hye to uols,

Lama sangat dah aku tak menaip kat blog aku nie. Bukan aku tak nak update. Tapi blog aku tak boleh bukak sebelum nie. Aku pun tak taw laa apa sebabnya. Nie lepas dah format lappie terchenta nie baru laa lepas nak bukak blog nie. Rindunya aku kat blog nie.

Now aku tengah sesedap dok kat rumah sebab sekarang tengah cuti sem. 3 bulan jugak la aku cuti kali nie. So memang enjoy habis-habis la kan. Tengok cita korea. Layan korean variety show. The best time ever laa yang aku boleh describe kan life aku sekarang nie. Banyak sangat benda yang jadi sepanjang aku tak update blog nie. Tapi apa yang paling terbesar sekali dalam hidup aku sekarang adalah fall in love. Fall in love dengan sapa? Haaa. Sapa lagi kalau bukan EXO. Yes aku memang peminat EXO. Tapi tak ada lah sampai hard die fan gitu. Tapi kalau nak kata minat biasa-biasa ja pun tak jugak. Kira aku nie peminat tengah-tengah laaa. Haha. Sapa EXO? Bagi yang tak kenal tue meh nak tunjuk picture dorang.

chang chang

Nie laa pic EXO yang aku minat tue. Nak tahu lebih lanjut sila tanya pakcik google yer.  Oke. Annyeong.
Starry Sun