Followers

Thursday, August 22, 2013

BUSY MONTH

Assalamualaikum and hye hye hye to uols,

Bulan nie adalah bulan yang paling busy aku rasa. Paling kurang rehat. Paling penat. Bulan nie minggu first busy nak raya. Minggu second busy pasal exam. Minggu third nie pulak busy dengan quiz and kelas ganti. Minggu depan pulak quiz 2 subjek pulak. So aku macam takde masa jer sem nie. Busy buat study. Stress sangat-sangat. Exam yag berderet-deret lagi laa buat aku tekanan. Yang paling tekanannya minggu depan nak dapat result. Aku rasa aku dah boleh agak apa aku nak dapat untuk math aku kali nie. Memang serius talk aku akan dapat teruk sangat. Aku jangkakan failed. Sedangkan kawan aku yang teror meror math pun boleh belah. Aku harap tak dapat kosong je laa. Ya ALLAH. Sungguh aku takut saat ini.

Pray for me guys.  


Starry Sun