Followers

Friday, July 26, 2013

NEW ME :)

Assalamualaikum n hye hye hye to uols,

Dah lama aku tak mendecorate blog aku nie. So hari nie aku menghabiskan hari aku dengan mendecorate blog aku nie. So far aku sangat berpuas hati dengan apa yang aku dah decorate nie. Terutama sekali header baru aku tue. It's so amazing. So hari nie aku dapat laa jugak ilmu guna photoshop. Tahniah kepada aku. Aku jugak dah tukar url blog aku. Sebab apa aku tukar? Pasal kes nie biar aku je laa yang tahu. Lagipun apa salahnya kalau sekali sekala berubah angin kan?. Biarlah tyqarblbs tue menjadi kenangan. As umur aku pun dah nak masuk 20 tahun depan. Bercakap soal umur tiba-tiba aku teringat perbincangan aku dengan budak bilik aku beberapa hari lalu. Kami masing-masing pikir mana hala tuju kami lepas nie.  


Aku pun tak tahu kenapa perasaan homesick aku menjadi-jadi sekarang sampai aku rasa macam nak tukar U lain. U yang lebih dekat dengan rumah aku. Yang aku boleh balik rumah selalu. Yang kosnya tak mahal sangat kalau balik rumah aku. It's really make me sick by thinking of this thing. For my further studies nanti aku kena sambung dekat kuantan. Bajetnya aku nak ambil kos finance. Tapi dengar kata ramai yang berhasrat nak ambil kos nie. So untuk dapatkan kos nie result kena cekang laa. Seriously when i think about this it will make me suffer. Ye laa. Dah la jauh dari family. Nak ambil kos tue kena struggle gila-gila pulak. Hurmm. Atiqah. Please kuatkan hati and berusaha sehabis baik. Doakan aku supaya aku dapat apa yang aku hajati. 
Starry Sun