Followers

Tuesday, July 30, 2013

A PERSON 2

Assalamualaikum n hye hye hye to uols,

Serius talk. Agak terasa hati dengan one of my friends. Kenapa tak jadi nak join kami? Kenapa kalau nak buka ada budak lagi sorang tue baru dia nak join? Kenapa kalau dengan kami dia lebih rela berbuka kat bilik dia. ? Is there anything wrong with us? Sedih jugak aku rasa kadang-kadang. But mungkin jugak laa nie macam balasan untuk aku. Dulu aku suka buat perangai. And mungkin dia dah sedikit sebanyak menyampah dengan aku. Sorry. But kalau yer pun marah aku why must libatkan orang lain yang tak bersalah. I really admired your loves towards your friends before. Tapi kenapa sekarang hang dah lain. Kenapa makin menjauh? Yaaa. Mungkin jawapannya adalah aku yang bersalah. Aku yang selalu buat hal yang tak sepatutnya sampaikan hang rasa rimas dengan aku. I know that i'm not a good friends. And mungkin jugak aku yang terlalu terasa. Terlalu berperasangka buruk kat hang. Sorry. Ireally didn't mean it. I just only sad when you become far from us. 

Starry Sun