Followers

Wednesday, January 23, 2013

WHEN THE DAYS COMES :)

Assalamualaikum n hye hye hye to uols.

Sebelum memulakan penulisan aku marilah kita sama-sama selawat ke atas Nabi Muhammad S.A.W. Sempena hari Maulidur Rasul pada hari ini.


Okelahh. Aku nak cerita pengalaman aku sepanjang aku dah balik CFS nie setalah bercuti selama hampir 3 bulan. Seriously, aku mengalami kepenatan yang amat sangat since balik haritu. Aku kena buat add/drop session yang kena beratur panjang dan sesak tahap nak mampos. Nasib baik satu subjek jaa aku kena add. Kalau tak serabut jugak laa kepala aku. Hehe. Tapi tue baru satu hari yang aku rasa oke lagi. Hari yang aku rasa paling tak sanggup nak hadap is today. Why I say so? Sebab harini class bi aku dipenuhi dengan lelaki yang menyebabkan kami budak perempuan feel so awkward in that class. Class yang dulu ceria dan penuh gelak tawa bagaikan sudah hilang serinya bila masuk dalam kelas tue.Nampak tak ayat sastera aku dah terkeluar kat situ. Bukan apa. For 1 semester we all have class without the boys. Bukan tak ada langsung tapi tak laa dalam kuantiti yang sangat banyak macam nie. Bayangkan 20 orang lelaki dan 5 orang perempuan. Seriously I feel so awkward. Tambah-tambah bila pikir time nak kena buat presentation. Ya ALLAH. Maw tercabut lutut aku tahan ketaq. Tapi sekarang nie aku tengah menasihatkan hati aku dan memflush otak aku dari sebarang perasaan awkward tue dan nak rasa biasa jaa dalam kelas tue. Buat jaa macam budak laki tue tak ada. (tapi still tak tahu sampai berapa lama nak tahan buat donno tue) . Hehe. Apa-apa pun harap aku boleh go-on dan boleh capai apa yang aku target. I hope that I can exit in all the language subject that I have take.  Pray for me guys.
Starry Sun