Followers

Monday, October 15, 2012

pesanan penaja :)

Assalamualaikum n hye hye hye to uols. 

Lama gila kan aku tak mengupdate blog nie. Besa laa. As a University student, agak busy jugak laa aku. Tambah pulak minggu-minggu exam macam nie. Haha. Sebenarnya tak ada laa busy sangat-sangat tue. Sampai makan n tido punn tak sempat. Tapi tulis blog jaa yang tak menyempat nyaa. Haha. Aku pun tak tahu sebenarnya nak cerita pasal apa dalam blog aku nie. Yang pasti aku pun tak tahu lah kenapa semenjak dua menjak nie aku MALAS sangat-sangat. Malas nak study laa. Kerja aku online, online online. Then tido makan sembang gelak tengok movie. Dalam minngu exam macam nie pun aku still boleh wat rilex selamba badak aku jaa. Entah kenapa dan entah hilang ke mana semangat nak study aku tue. Rasa bersalah jugak kat diri sendiri and dekat parents. Tapi aku pun tak tahu nak buat macam mana lagi. Dah macam-macam cara jugak laa aku try kan. But it was still same. Nothing change. Oke. markah aku untuk math agak teruk jugak laa. But  still ada can nak dapat A- if aku bole dapat 43 something dalam final exam nie. Yess . I am totally hate carry marks. Tapi aku rasa carry marks nie laa yang akan menunjukkan kerajinan seseorang tue. Haha. Aku  nak target A for math tue memang susah laa. But i just hope i can get at least B+ for my mathematics. Hehe. Bukan apa. Aku kan nak tukar from engineering to physical science. So of course i need to get better in mathematics right? So my hope n my wish to change course and continue to study the thing i like the most. :) . Wish me luck for my exam. Hope i can get flying colours in my final exam. Oyeahhh. Chaiyok ATIQAH!
Starry Sun