Followers

Saturday, September 15, 2012

AIDEN event :)

Assalamualaikum n hye hye hye to uols....

Since dah lama sangat aku tak update blog sampai nak marah blog nie kat aku. So hari nie aku  nak update sampai pengsan. Haha. Banyak sangat benda yang aku nak story kat sini. Tapi buat masa nie mood aku nak story pasal event yang aku conduct laa. Event AIDEN. AIDEN nie adalah sebuah majlis yang diconduct oleh society aku iaitu ENGINEUS society dimana kami mengadakan majlis hari raya bersama-sama anak yatim. Semua ahli yang terlibat dalam menjayakan event nie budak first year yang dipantau oleh budak second year. Aku join  blackhawk. Blackhawk nie macam mengajar cara-cara nak conduct event bagai laa. Malam meeting yang aku pergi tue aku dilantik menjadi Biro Sponsor. Sumpah aku kata menjadi biro sponsor nie susah gila gila gila. Mintak duit kat orang kan? Memang laa susah. Kalau kita sendiri punn belum tentu boleh bagi duit kita walaupun sekaya mana pun kita. Itulah dikatakan manusia. Haha. Tengok laa kad nama aku.

nie laa dia. ceng ceng.hee

Walaupun majlis nie kurang berjalan lancar akibat masalah bas yang tidak disangka-sangka. Tapi still aku anggap berjaya as this is the first event yang aku conduct kat u nie. Hehe. Orang yang kami jemput pulak ialah Fatima Sharha. Seorang penulis novel dan penceramah . Wahh. Tersayat hati aku tengok muka dia yang suci tuee. Gerun punn ada. Yelaa. Muka di memang nampak bersih sangat. Hehe. Hurmm. Jom laa tengok pic yang sempat aku tangkap nie. Malas pulak nak celoteh panjang-panjang.


















 Malas dahh. nanti aku buat part 2 pulak lahh. hehe. Daaa. 

salam malas daripada:

tyqarblbs memang pemalas.
Starry Sun