Followers

Tuesday, July 10, 2012

wednesday is like SARDIN =='

Assalamualaikum n hye hye hye to uols :)


Hola! Haha. Title ak tak bole blah jaa kan? But that's the true acctually.  Memang setiap hari rabu jadual ak full macam office hour jaa. Dari pukul 8 pagi sampai la 6 petang. Huh. Penatnyaaaaaa. Tengok jadual punn ak dah rasa penat. Hurm. Haha. Actually hari nie chek nak cerita pasai chek pi pasar malam tadi. Hehe. Loghat Kedah sikit. Dah rindu sangat kan. Huuuu. Tadi ak dengan member ak pergi pasar malam yang ada dekat dengan CFSIIUM nie. Perghhhhh. As ak kan suka makanan. So memang teruja gila laa bila ak dapat tengok makanan yang banyak ada depan mata aku. Haha. Siot jeee kan? Macam-macam ada kott. Tapi aku beli koey teow, kek dengan cendol jaa.

nyam-nyam sedapnyaa hehe..

lebih kurang macam nie jugak la kek tue.

teringat kat member ak pulak :)

 Tue punn dah nak pecah sudehh perot aku nie makan sume tue. Lepas jugak kempunan aku yang tiba-tiba rasa nak makan kek nie. Hua hua hua. Poyo jaaa kan? Selain makanan banyak jugak tudung-tudung yang jual kat situ. Tetiba jaa ak rasa tak sabar-sabar nak tunggu 28 Julai nie. Kenapa? Sebab hari tue laa ak nak pergi shopping dekat Masjid India puas-puas dan sepuas-puasnyaaaaa. Hahaha. Nak beli semua benda yang ak rasa nak beli. N guess what.? Ak dah bajet RM100 untuk belanja shopping kat sana.

heeeee ~~ :)

 Banyak tak?. Biasa laaa as perempuan kan memang suka bab shopping-shopping nie. Aku punn salah seorang perempuan yang gilaa shopping. Haha. Sukaaanyaaaa. Like like like. :). Oke laaa. Setakat nie jaa la cerita aku untuk kali ini.  Lets study to achieve your target. Haha. Ayat akuu gila tak bole blah jeee kan?.

salam sayang daripada:
tyqarblbs mahu study :) 
Starry Sun