Followers

Tuesday, July 31, 2012

THE STORY OF OURS :)

Assalamualaikum n hye hye hye to uols,

Ya ALLAH. Tuhan je yang taw bertapa rindunyaa aku kat blog aku sekarang nie. Ye laa. Blog aku nie dah macam balak aku kot. Haha. Siot jee ayat tue kan?.  Okelaa. Aku pulun nak cerita sikit laa apa yang jadi kat aku hari nie kan.  Haha. Guess what? Aku tak sahur kott pagi tadi. Satu bilik aku bangun pukul 7 pagi. Gila tak?. Memang dasyat gilaaa laaa. Haha. First time jadi macam nie kott. Aku punn set sajaa jam phone tue tapi tak dengar langsung kot. Adoi. Kurang pahala aku untuk sahur hari niee. Haha. Tapi yang paling best nyaa pasal hari nie ialah. DUIT ELAUN dah masuk. Haha. Memang syok gila laa. 4 hari bulan nie budak sekolah aku buat reunion iftar kat mid. So pagi tue aku plan nak keluar pegi jalan laa. Apa lagi? Haha. Plan nak pegi Masjid India lagi. Haha. And satu lagi benda yang buat aku syok hari ini ialah aku dah daftar wifi n aku boleh jumpak balak aku niee. Haha. Yang tue yang paling best gilaa laa. Sebab aku rindu sangat sangat sangat dah kat blog aku nie kot.  Hee~~.

i miss you a lot my blog :)

Oke. Habis sudah cerita pasal tue. Sekarang nak back to the topic pulak. Haha.Waktu class English tadi kami baca short stories pasal the letter. Cerita dia best la jugak. Ala-ala. cinta terhalang gitu. Haha. Tetiba aku teringat video yang aku buat waktu form 4 dulu dengan beberapa orang member aku. Waktu tue kami dah habis Peperiksaan Akhir Tahun(PAT). So boring-boring plus tak ada kerja kami pun buat laa keje nie.  Haha. Actually kami tangkap je pic nie. Then hari tue baru aku sempat edit bagi jadi video. Haha. Prop yang kami guna untuk menjayakan misi kami nie prob budak-budak kelas Islah yang time tue tengah buat projek rumah. So kami punn pinjam laa sikit barang diorang. Mintak halal laa nuhh sapa punya barang tue. Hehe. Sapa yang terlibat? Meh nak list.

Syathirah
Aini
Haziqah
Mona
Fina
Hijrah
Atiqah(aku laa nie)

Oke. laa. Malas nak cakap panjang lebar. Enjoy laa tengok video yang aku buat nie eah? :)




video

presenting you the story of ours :)

salam puasa daripada:

tyqarblbs yang penat mengupload :)
Starry Sun