Followers

Wednesday, July 18, 2012

RAMADHAN YANG DINANTI :)

Assalamualaikum n hye hye hye to uols,


Oke. Semalam saya admit yang saya tak update blog  tapi saya still tido lambat. Haha. Alahai. Macam siot je ayat aku tue kan?. Haha. Aku bersusah payah lah bersengkang mata sampai pukul 1.30 pagi. Diulangi sampai pukul 1.30 pagi untuk study math sebab hari nie ada quiz but at last............ Quiz ditunda esok pulak. Adoiiii. Kena study lagi laa aku malam nie. Im so sleepy for all the time in this day.

macam nie la aku. haha.

 Tapi tak paa. Perfect practice make perfect rite?. So study je laaa kan. Banyak songeh pulak aku nie. Ngehh ngeh ngeh. Oke. bulan puasa yang penuh barakah tue akan tiba beberapa hari sahaja lagi. Seronok plus sedih punn ada aku rasa. Ahh sudah !! Apasal pulak dengan aku nie?. Seronok laaa sebab bulan yang mulia tue akan tiba. Sedih tue meby sebab kena tahan diri dari makan kott. ==''.

menahan diri oke. :)


 Memang annoying jaa tue. Haha. Azam aku yang dari berapa kurun yang lalu tue tak pernah tercapai sebelum nie aku harap boleh tercapai laa taun nie. Aku kalau bole nak khatam baca Quran.

RAMADHAN wish :)

 Dah lama aku impikan. Tapi tak pernah terbuat gara-gara sibuk dengan hal dunia. MasyaALLAH. Dasyhat betol aku kan?. Haha. Taun lepas banyak juzuk jugak laa aku sempat habis kan. Harap tahun nie menjadi lebih baik daripada tahun sebelumnyaa. Haha. Aminn. :).   Oke laaa kott. Sampai sini jaa leteran aku untuk hari ini.  Syok laa tue dengar aku berletiaq sikit hari nie. ==''. Haha. Daa. 


salam 2 hari lagi nak RAMADHAN daripada:

tyqarblbs yang ternanti-nanti :)
Starry Sun