Followers

Monday, July 9, 2012

quiz and tutorial ==''

Assalamualaikum n hye hye hye to uols,


Helo ! Terasa lama pulak aku tak update blog terchenta ak nie. Walaupunn baru ja beberapa hari sebenarnya ==''. Tapi still ak rasa rindu dengan blog ak nie :)). Dah nama punn blog terchentakan. Mesti nak kena jumpa tiap-tiap hari :).  Actually title ak tue sepatutnya minggu yang serabut dengan tutorial n quiz.

nampak sangat memang serabut kan?

 Tapi sebab panjang sangat so ak punn singkatkan title ak jdi macam tue je la. :) . Minggu nie laa nak ada quiz physics bagai.

tuto|tuto|tuto

 Tutorial mathematics punn minggu nie jugak laa nak ada punn. Serabut laa sangat kan? ngeeee~~. Nasib baik laa quiz mathematics tangguh minggu depan. So banyak la sikit masa ak nak prepare untuk quiz tue kan? >< hehe. (Nampak sangat ak suka tangguh kerja yaa di situ ==''). Tapi ak bersyukur sangat sangat sangat sangat la sebab ak dah semakin paham physic yang selalu buat ak sakit kepala dulu tue. Alhamdulilah :)))). Walaupunn tak sume ak paham but at least i know how to solve the several question rite?. Sikit-sikit lama-lama jadi bukit . Ye dak ?. Haha. A big thanks for those who always give me support for my studies.

:)

THANK YOU/KAMSAHAMNIDA/SYUKRAN/TERIMA KASIH laa untuk kawan-kawan,parents,lecture n semua yang terlibat secara langsung mahupunn tidak langsung dalam memberi ak sokongan untuk terus bertahan dengan apa yang ak belajar. :))). Haha. Hurm. Tetiba rasa sedih pulak. (tetiba jaa aku nie kan? ==''') Kenapa sedih? Hari ahad hri tue abang ak ajak date tengok cite spiderman. Tapi malangnya aku tak bole ikot. Huwaaaa. Aku nak kena study sebb ak memang tak study langsung dari hari jumaat malam tue. Pulak tue minggu nie ada quiz physics and tutorial mathematics pulak. Lagi laaa ak tak bole kuar. Apa yang sedih sangatnyaa? Huwaaaaaaaa. Sedih laa sebab abang ak minggu nie je la minggu last dia belajar kat UPNM tue. Lepas nie kalau dia still sambung jadi NAVY lagi dia kena stay Lumut pulak laa. Huwaaaa. Sedih sangat bila ak tak bole kuar nan dia since dia laa paling dekat dengan aku sekarang nie. Sedih tak cita ak.? Haha. Poyo je kan aku nie? Esok dia balik Kulim dah. JELES la satt. Haha. Siot je kan? Hurm. setakat nie je laa penulisan aku pada hari ini. :). Aku nak struggle untuk subjek yang paling aku cintai iaitu MR MATH  . Haha.


salam quiz dan tuto daripada:

tyqarblbs struggling for tuto n quiz :) 
Starry Sun