Followers

Monday, July 16, 2012

PESANAN BUAT KEKASIH :)

Assalamualaikum n hye hye hye to uols,

Title aku hari ini macam nak cerita pasal cinta jee kan? Haha. Tade laa. Nie tajuk sebuah lagu yang dah lama aku nak cari. Actually malam nie bilik aku riuh dengan lagu-lagu jiwang. Aku pun join sekaki jugak laa meng'SUMBANG'kan suara  menyanyi lagu-lagu jiwang nie since aku punn dah lama tak dengar lagu-lagu jiwang nie. Haha. Bengong je kan?. 

haha. mmg macam sumbang gila jaa kan?

Budak bilik aku semua gila-gila dan satu kepala. So memang syok laa malam nie. Haha. Meh nak tunjuk kat korang semua aku lirik lagu yang aku tercari-cari tajuknya dulu tue. :)   Lagu ni dinyanyikan oleh kumpulan SPRING. Best ouhhh lirik dia. Try laa hayati yee. :)

Spring

Pesanan Buat Kekasih 

Sewaktu kau melangkah
Meninggalkan diriku
Sebaknya rasa di dalam dadaku
Menahan titis air mata

( * )
Ingin aku berpesan
Kepadamu kekasih
Sekiranya engkau merinduiku
Hubungilah aku di sini

( chorus )
Jika ada kesilapanku
Maafkanlah diriku oh sayang
Dan izinkan aku bertanya
Mengapa kau berubah hati

Kiranya kau ada penggantiku
Tetapi hidupmu tak bahagia
Relaku memaafkanmu
Dan menerimamu sayang

Walaupun hatiku kau lukai
Namunku masih menyayangi
Kerana sehingga waktu ini
Cintaku masih untukmu

Oh sayang di mana kau berada
Janganlah kau lupakan aku
Ingatlah aku walau sesaat
Seorang insan yang terluka

( ulang * )

( ulang dari chorus )

Oke laa. Sampai sini je laa yang aku nak coretkan untuk hari ini.  Daa n selamat tidor. zzzzz.

salam nyanyi daripada:

tyqarblbs suara tak sedap :)
Starry Sun