Followers

Thursday, May 31, 2012

lovender gurlz pulak laa :)

hye n assalamualaikum to uolls :) dlu ak dah cireta pasal mem baek ak kt ikups. so skrang nak cerita pasal mem baek di smktj pulak !! enjoy n chill laa nahh :)

ampa egt tak lgi biskut nie? ampa bt tok kmi yg nak keluaq hostel dlu :)

haha. egt dak? ak still smpan pic nie kott. sbagai bukti ak penah kawan dgn korang :)tak silap ak najwa n sabrina kot yg buat biskut nie sbb dorg kan bdk ert=ekonomi rumah tangga. :). hewhew. msti uolss yg laen tertnya-tnya kn? apakah mksd SLEAJTWI tue? haha. tue sume nma PNGGILAN kmi laa.

S-SABRINA
L-AMALINA
E-AINA
A-AMIRAH
J-NAJIHA
T-ATIQAH
W-NAJWA
I-ISMA

hah. skarg korang dah tawu kan? kmi sangat la rpt tym form 3 dlu. ak sayang jaa dorg sume nie. dorg punn slalu ada tym ak tgah kaciwa dlu. haha. kaciwa=kacau jiwa. haha. dorg jgak ad untuk back up sume2nyaa la. hewhew. rapatnyaa kmey tak pyh tnya laa nohh. bole phm seniri jaa kott. haha. thanks laa kt korang sume yg sudi memberi peluang kt ak untuk join lovender gurlz. minx maaf la klou slama kta bersahabat nie ak ada terguris aty korang ka. mintak ampunn yaa. :) 0-0 nahh. nie ada laa cket pic2 kta yg msih ad dlm smpanan ak. moga2 persahabatan kta kekal sokmo laa yok? haha.pic tym kta pi cameron n lpas PMR tue lahh. :) 


sabrina je tade. egt lgi tak korang sume kt ak nie?



jiha dan amalina sweet2 gtu lorhh ~


semua ada kcuali ak sbb ak yg amek pic niehh :)


zaman-zaman ak masih KURUS dlu nuhh. haha


cameron highlands syokk jaa tym nie. kbun tehh la nie. :)


jiha dan sab muka lepasan PMR 2009 nie. :)



dan picc yg terakhir. yg nie sume ahli loverder gurlz ada di sini. rindu ampa. sob sob :'(

hurmm. tu je laa cerita-cerita lovender gurlz untuk post kli ini. knangan ak dgan korang sume tak kn ku lupa smpai ak nyanyok ! heee. terima kasih yaa sudi jadi kawan ak. hope one fine day kta bole gather sama2 mcm dlu-dlu nuhh. :) rindu renda korang <3

salam lovender dri hati yg tuluus:

tyqarblbs ahli lovender gurlz :)

Starry Sun